top of page
1662117959381.jpg
1662111497210.jpg
Альгинат гель.jpg
1662969144308.jpg

KASVOHOITO

Erittäin tehokas hoito kasvoille, kaulalle ja hiuksille!

Darsonval

Hieronta darsonval-terapian impulssihierontalaitteella

DARSONVAL
TERAPIA
impulssi
hieronta

Tehokas aknea, tulehduksia, näppylöitä ja mustapäitä vastaan

DARSONVAL
TERAPIA
impulssi
hieronta

Auttaa pääsemään eroon turvotuksesta, taistelee ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia vastaan

DARSONVAL
TERAPIA
impulssi
hieronta

Tehokas taistelussa suonikohjuja ja nivelkipuja vastaan

DARSONVAL
TERAPIA
impulssi
hieronta

Taistelee kaljuuntumista vastaan, stimuloi hiusten kasvua

1662116417035.jpg
1662117959381.jpg
1662108128552.jpg

Paikallisella darsonvalisaatiolla on selektiivinen vaikutus autonomiseen hermostoon.

Kehon reaktio on lisätä paikallista verenkiertoa, laajentaa ihon ja alla olevien kudosten valtimoita ja kapillaareja altistumisalueella, parantaa mikroverenkiertoa.

Ihon hyperemia kehittyy, verenpaine laskee hieman, samanaikaisesti laskimoverisuonten paine kasvaa ja laskimoiden staasi laskee. Paikallisella darsonvalisaatiolla on kipua lievittävä vaikutus, mikä johtuu sekä hermoelementtien kiihtymisen vähenemisestä että niiden iskemian eliminoinnista.

Darsonvalisaatiolla on antispastinen vaikutus, joka ilmenee verisuonten ja sulkijalihasten kouristuksen lopettamisessa. Sillä on anti-inflammatorinen vaikutus johtuen vaikutuksesta kapillaarikiertoon, retikuloendoteliaalijärjestelmän elementteihin ja fagosytoosiin,

ja sillä on myös suora bakterisidinen vaikutus.

Darsonvalisaation aikana pulssivirrat välittyvät iholle suljetun onton lasielektrodin kautta, joka on täytetty ilmalla tai inertillä kaasulla (neonilla) alhaisessa paineessa.

naamio

Alginaattinaamio O`CARE

alginatnaya maska.jpg

Alginaattinaamioiden perustana ovat alginaatit - algiinihapon suolat, joita saadaan merilevästä. Alginaatit sisältävät valtavan määrän vitamiineja ja kivennäisaineita - enemmän kuin monet maakasvit. Runsaan koostumuksen lisäksi alginaatteja arvostetaan niiden kyvystä jähmettyä joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Tämä määrittää pääasiallisen ulkoisen eron alginaattimaskien ja muiden välillä.

Alginaattien lisäksi naamiot sisältävät aina muita hyödyllisiä ainesosia. Koostumuksesta riippuen alginaattinaamio voi säästää sinua kaikista iho-ongelmista:

- Rypyt
- Pigmenttitäplät
- Kuivuminen ja kuoriutuminen
- Ongelmalliset ihottumat
- Mustat pisteet
- Ylimääräistä rasvaa
- Ihoärsytyksiä

alginatnaya-maska-lica-min.jpg

Alginaattinaamiot O`CARE

Hypoallergeeninen tuote

Ei sisältää silikoneja ja parabeeneja

Alginaageeliti geeli
1662111497159.jpg

KOSTEUTTAVA

VIINIRYPÄLE

Kosteuttaa ja kyllästää ihoa aktiivisesti vitamiineilla, tarjoaa tehokkaan antioksidanttisuojan, stimuloi solujen uusiutumista, lievittää tulehdusta ja hilseilyä, tasoittaa hienoja ryppyjä, kirkastaa ja antaa iholle kiinteyttä ja joustavuutta, korjaa kasvojen muotoja.

 

Ainesosat: Solum diatomeae, algiini, kalsiumsulfaatti, tetranatriumpyrofosfaatti, galaktoarabinaani, hydrolysoitu kollageeni, natriumaskorbaatti, maltodekstriini, mangifera indica -siemenöljy, Cl 15985, Cl 77491, hajuvesi.

1662111497171.jpg

NUORENTAMINEN

BOTOX-VAIKUTUS

Vapauttaa solut myrkkyistä ja rikastaa niitä hapella, Botoxin luonnollisella analogilla, Atlantin levän LOLA IMPKEXA -uutteella, auttaa rentouttamaan miimilihaksia, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, korjaa kasvojen muotoja.

Ainesosat: Solum diatomeae, algiini, kalsiumsulfaatti, tetranatriumpyrofosfaatti, galaktoarabinaani, natriumaskorbaatti, maltodekstriini, lola implexa -uute, hajuvesi.

NUORENTAMINEN

NOSTOVAIKUTUS

Mallistaa kasvojen ääriviivat ja tasoittaa ryppyjä, stimuloi aineenvaihduntaa ja poistaa myrkkyjä, parantaa lymfakiertoa, kiinteyttää ihohuokosia, kosteuttaa ja sävyttää ihoa

Ainesosat: Solum diatomeae, natriumalginaatti, kalsiumsulfaatti, kaliumkarbonaatti, tetranatriumpyrofosfaatti

1662111497196.jpg

KOSTEUTTAVA

HYALURONIHAPPO

Taistelee tehokkaasti solujen ennenaikaista ikääntymistä vastaan, kosteuttaa hellävaraisesti, tasoittaa pieniä ryppyjä, ravitsee ja parantaa ihon joustavuutta, tarjoaa tehokkaan antioksidanttisuojan, korjaa kasvojen muotoja

Ainesosat: Solum diatomeae, algiini, kalsiumsulfaatti, tetranatriumpyrofosfaatti, galaktoarabinaani, hydrolysoitu kollageeni, natriumaskorbaatti, maltodekstriini, natriumhyaluronaatti, polyglukuronihappo, Cl 15985, Cl 77288, parfum.

1662111497183.jpg
Nikotiinihappo

Alginaatti geeli kasvoille

Nikotiinihappo hiuksille

 

Альгинат гель.jpg

Alginaatti geeli

Adsorbointi-, stabilointi-, emulgointi- ja regenerointiominaisuuksiensa ansiosta natriumalginaattia käytetään menestyksekkäästi kosmetologiassa.


Yhdessä hyaluronihapon kanssa se säätelee vesitasapainoa ja kosteuttaa aktiivisesti.


Rosmariiniöljy on luonnollinen säilöntäaine ja antioksidantti.


Vihreän teen uute - luonnollinen antioksidantti, vitamiinin kantaja, alginaatilla ja hyaluronihapolla on monimutkainen stressiä vähentävä ja tonisoiva vaikutus.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
1662991385879.jpg

Nikotiinihappo hiuksille MIRROLLA

- Hiusten kasvu
- Hiusten juurien vahvistaminen
- Elpyminen
Levitetään puhtaaseen päänahkaan hierovin liikkein. 

Ainesosat: Agua, niasiini, propaanidioliarginiini, maitohappo, glysiini-sojan alkiouute, Triticum Vulgare -alkiouute, Scutellaria Baicalensis -juuriuute, natriumbentsoaatti, glukonolaktoni, kalsiumglukonaatti, natriumbikarbonaatti, EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
bottom of page