top of page
  • Writer's pictureAdmin

Mikä meidän ruoassamme on vikana?

Päivitetty: 23. syysk.
Yleinen kysymys, miksi ihmisillä on nyt huono terveys ja niin monia sairauksia? Ennen ihmiset olivat terveempiä ja onnellisempia.


Tutkijat vastaavat kysymykseen ja kertovat, mikä ruoassamme voi olla vialla.Jos ruoassa ei ole tarpeeksi rautaa, A-, C-, D-, B6-, B12-vitamiinia, foolihappoa ja muuta, tulemme alttiimmaksi kaikenlaisille hengitystiesairauksille. Tämä on hyvin tunnettu tosiasia.


Nyt maaperässä on hyvin vähän ravinteita. Yhdysvaltojen (Scientific American) tietojen mukaan maaperän ehtyminen johti 21 %:n laskuun A-vitamiinipitoisuudessa kaikissa hedelmissä ja vihanneksissa. C-vitamiinipitoisuus laski 30 %, rauta 37 % ja kalsium 27 %.


1930-luvulla 1 appelsiini sisälsi sen, mitä nyt 8 sisältää.

Nykyään terveellisinä pidetyt ruoat - pinaatti, salaatti, tomaatit ja muut vihannekset sisältävät nyt vain 10-20 % niistä ravintoaineista, joita niillä oli 1900-luvun alussa (Nutrients Journal).

80 - 90 % vähemmän kuin 1900-luvun alussa.


Useimmissa tapauksissa syömme puolityhjää ruokaa, jossa on erittäin vähän ravintoaineita. Jos meillä olisi sama ravintoainetaso, mitä 100 vuotta sitten, kykymme vastustaa sairauksia olisi erilainen, ei 100 %, mutta erilainen. Immuniteetti olisi paljon korkeampi. Tieteelliset tutkimukset ympäri maailmaa osoittavat, että ravintoainevajavuus on erittäin korkea.


On ikävä, että kun syömme ruokaa, ajattelemme sen ravitseva meitä, mutta itse asiassa siinä ei ole mitään, vain vatsan täyteyden tunne. Emme edes ota huomioon lannoitteiden, torjunta-aineiden ja rikkakasvien torjunta-aineiden haitallisia vaikutuksia. On selvää, että tämä myrkyttää ruokaa.


Scientific American Todayn mukaan 90 prosentilla amerikkalaisista on E-vitamiinin puutos, minkä vuoksi tässä maassa on väestön korkein kuolleisuus.

43 %:lla ihmisistä on A-vitamiinin puutos. Sen puute heikentää limakalvojen eheyttä. Ja tämä on yksi varmimmista tavoista hengitystieinfektioiden vakaviin seurauksiin.


39 % yhdysvaltalaisista kärsii C-vitamiinin puutteesta. C-vitamiini on erittäin tärkeä vasta-aineiden tuotannossa.


Tietysti ruokamme tulee sisältää kaikki vitamiinit. Mutta… maaperämme on nyt köyhä. Meidän on kunnostettava maaperä. Se ei ole nopea prosessi.


Jos jätämme kaiken entiselleen 20-25 vuodeksi, toipuminen kestää 150-200 vuotta. Jos toimimme nyt, jos muutamme politiikkaa ja alamme toimia seuraavien 10-15 vuoden kuluttua, niin 25 vuoden kuluttua voimme muuttaa tilanteen. Mutta mitä voimme nyt tehdä itsellemme ja läheisillemme? Odotammeko 25 vuotta?


PS! minusta

Kuinka voimme elättää itsemme nyt, kun tämä maaperän ennallistamisprosessi jatkuu?

Mistä saamme voimaa, energiaa ja rauhaa nyt, kun ympärillä on niin paljon kaaosta ja paniikkia?


Puutostilat eivät ilmene vain väsymyksenä, vaan myös masennuksena, vaikuttavat hermostoon, psyykeen ja fyysiseen kuntoon.


Pystymme elättämään itsemme ainakin vitamiineilla ja ravintolisillä.

Tämä ei ole ihmelääke, mutta ainakin voimme nyt tehdä jotain itsellemme ja läheisillemme.


65 katselukertaa0 kommenttia
Mikä meidän ruoassamme
bottom of page