• Admin

Mitä kasvofitness on? Ja kuka sitä tarvitsee?

Päivitetty: 25. huhtik.Päivän aikana jokainen ihminen kokee satoja tunteita. 43 kasvolihasta on vastuussa meidän ilmeistään.


Kasvojen lihakset menettävät kiinteytensä ajan myötä:

alkavat elastisuusongelmat, ilmaantuu ryppyjä ja epäterveellistä ihoa.


Jotkut ratkaisevat tämän ongelman kosmetologin vastaanotolla, toiset kääntyvät yhä suositumman kasvofitnessin puoleen.


Kasvojen voimistelulla on monia nimiä: kasvojen kunto, kasvojen rakentaminen, kasvojen muotoilu, kasvojooga, mutta ne ovat kaikki erilaisten harjoitusten aikaan saannoksia, joiden pitäisi pitää iho nuorekkaana, raikkaampana ja kimmoisana.


Nykymaailmassa trendin herätti henkiin amerikkalainen kosmetologi Carol Maggio, joka julkaisi bestsellerin ”Aerobics for the Skin and Facial Muscles” vuonna 1995.


Usein ensimmäiset kasvojen kiinteytykseen liittyvät ongelmat ilmenevät naisilla raskauden jälkeen. Hormonaaliset muutokset johtavat turvotukseen, elastisuuden menettämiseen, kuivumiseen ja yleiseen letargiaan.


Tärkeimmät voimistelulla ratkaistavissa olevat ongelmat ovat löysä iho, kaksoisleuka, syvät Venuksen renkaat (poikittaiset rypyt-laskokset kaulassa), kulmakarvojen väliset rypyt, pussit silmien alla, kukkaronauha ryppyjä huulten ympärillä, nasolaabialiset poimut, nukkerypyt huulien kulmissa, roikkuvat posket.


Kosmeettisten injektioiden pitkäaikaisesta vaikutuksesta emme voi puhua. Syviä seurauksia ei tutkita, mutta jo nyt naisilla ja miehillä on havaittavissa sivuvaikutuksia kivusta ja eryteemasta (särkyneiden kapillaareiden aiheuttama punoitus) granuloomaan ja fibroosiin. Lisäksi kosmetologin kustannukset ovat erittäin korkeat, ja seuraukset ovat arvaamattomia.


Injektiot eivät toimi ikään liittyvien muutosten ehkäisyyn - nämä ovat kaikki näkyvien vikojen pistekorjauksia.


Kasvovoimistelulla on kumulatiivinen vaikutus, ja harjoituksia voidaan tehdä itsenäisesti, jopa videoista.


Tarjoan sinulle videokurssini ”Kasvofitness”.

Verkkokurssi kestää 21 päivää, osallistumisaika 3 kuukautta.

Tässä on esimerkki harjoituksesta:

Pääset tutustumaan ja harjoittelemaan tästä:


120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki