top of page
REIKIHOITO
Japaninkielinen reiki-sana tarkoittaa universaalia elämän-energiaa.

Reiki-istunnossa kädet laitetaan ihmisen kehon biologisesti aktiivisten pisteiden yläpuolelle, jolloin niihin siirtyy käsistä parantavaa elämänenergiaa. Reiki-istunnon aiheuttamat tuntemukset ovat syvyydeltään verrattavissa hoitavaan hierontaan. Se on vaikutukseltaan monikerroksinen tasapainottava prosessi, jossa ihmisen elintoiminnot elpyvät kaikilla tasoillaan. Nykyään prosessia kuvataan kauniisti bioenergiseksi korjaukseksi. Maailmankaikkeuden luomisvoimien energia, jota japanilaisessa perinteessä kutsuttiin reikiksi, palauttaa ihmisen kehon energiatasapainon.

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho, eli Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä) on luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti japanilainen Mikao Usui (1865–1926) 1920-luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.


Reiki on yksi uskomuslääkintään kuuluvista hoitomuodoista. Reikiin viitataan usein myös käsitteillä "vaihtoehtoinen hoitomuoto" sekä "täydentävä hoitomuoto". Suomessa reiki-menetelmää on opetettu vuodesta 1985 lähtien.

REIKI

on hoito kehon ja sielunparantamiseksi.

Mikao Usui - menetelmän perustaja (1865–1926)

Mikao Usui.jpg

Rei tarkoittaa japaniksi korkeampaa viisautta ja ohjausta, ki tarkoittaa elämän energiaa. 

IMG_20210926_170638.jpg

KUUSI

MIKAO USUIN

PERIAATETTA

  • Juuri tänään, älä ole vihainen.

  • Älä huoli ja ole kiitollinen.

  • Omistaudu täysin työhösi.

  • Ole ystävällinen ihmisille.

  • Laita kämmenet yhteen rukoukseen joka aamu ja ilta.

  • Olkoon nämä huulillesi sanat sydämesi rukous.

53308ee344c46851fbe8a2196495eb16.jpeg
bottom of page